Een heerlijk ontbijt voor als je iets meer tijd hebt in de ochtend! Deze pannenkoekjes zijn licht verteerbaar, gezond en naar eigen smaak aan te passen.
Ingrediënten
- 1 ei
- 20 gram amandelmeel
- Snufje bakpoeder
- Snufje zout
- Kokos- of olijfolie om in te bakken
- Kaneel
- Toppings zoals blauwe bessen, framboos, rozijnen of ahornsiroop
Bereiden
- Klop het ei met de amandelmeel, het zout en het bakpoeder in een kom tot een luchtig beslag
- Verwarm olijf- of kokosolie in een koekenpan
- Doe per pannenkoek een eetlepel beslag in de pan en bak op middelhoog vuur, tot het beslag los komt en er bubbeltjes ontstaan
- Draai de pannenkoekjes nog even om tot ze een goudbruine kleur hebben
- Maak het af met je favoriete toppings
Tip: houd de pannenkoeken klein en zorg voor genoeg ruimte tussen het beslag tijdens het bakken.

Voor dit ontbijtje heb ik als topping bevroren bessen kort verwarmd in een steelpannetje. Je kunt de toppings helemaal aanpassen naar eigen smaak. Ook lekker met kokossnippers en rozijntjes!





